Registrace | Zapomenuté heslo?



Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

30. srpna 2024 09:40 Redakce BC | Aktuálně - Domácí zprávy - Krimi

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 se zabývají případem krádeže, ke které došlo 30. května 2024. Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel na pozemek jednoho z rodinných domů ve Slovanské ulici v Plzni a ze sklepních prostor domu odcizil snowboard, různé druhy oblečení a elektroniku. Poškozeným způsobil škodu přes 15 tisíc korun.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a provedeným prověřováním získali fotografii, na které je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni osobu identifikovat, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Štítky: Krimi | Policie ČR | kriminalita | bezpečnost

Zdroj: https://www.policie.cz/clanek/vloupal-se-do-rodinneho-domu-414658.aspx

OBLÍBENÉ ČLÁNKY

Téma týdne

Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

30. srpna 2024 09:40

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 se zabývají případem krádeže, ke které došlo 30. května 2024. Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel na pozemek jednoho z rodinných domů ve Slovanské ulici v Plzni a ze sklepních prostor domu odcizil snowboard, různé druhy oblečení a elektroniku. Poškozeným způsobil škodu přes 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního ...

Přečíst článek >