Registrace | Zapomenuté heslo?



CHEB: Hlídky kontrolují problémové lokality ve městě

CHEB: Hlídky kontrolují problémové lokality ve městě

25. července 2024 09:04 Redakce BC | Aktuálně - Domácí zprávy

Akce „Pořádek a bezpečí“ pokračuje. Z úterý 23. července na středu 24. července chebští strážníci opět kontrolovali vytipované lokality ve městě. Městská policie neustále pracuje na tom, aby nejen občané našeho města, ale i jeho návštěvníci se v Chebu cítili bezpečně. Díky tomu často předcházíme trestné činnosti a protiprávnímu jednání.

Při tomto bezpečnostním opatření naše hlídka odhalila 15 osob, které porušovaly buď obecně závazné vyhlášky nebo nedodržovaly veřejný pořádek, a byly uděleny pokuty ve výši 20 000 korun.

Strážníci řešili prostituci, alkohol, znečištění veřejného prostranství komunálním odpadem a jednu zájmovou osobu bylo nutné předvést na místní oddělení kriminální služby.

Naše hlídky budou nadále problémové lokality kontrolovat a o dalších takových kontrolách Vás budeme již brzy opět informovat.

Městská policie Cheb děkuje všem občanům a návštěvníkům našeho města za ohleduplné a slušné chování.

Bc. Pavel Janošťák, MBA

ředitel Městské policie Cheb

Štítky: Krimi | Policie ČR | kyberšikana | bezpečnost | cheb

Zdroj: https://www.mestocheb.cz/mestska%2Dpolicie%2Dcheb%2Dinformuje/d-999220

OBLÍBENÉ ČLÁNKY

Téma týdne

Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

Plzeň: Vloupal se do rodinného domu

30. srpna 2024 09:40

Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 se zabývají případem krádeže, ke které došlo 30. května 2024. Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel na pozemek jednoho z rodinných domů ve Slovanské ulici v Plzni a ze sklepních prostor domu odcizil snowboard, různé druhy oblečení a elektroniku. Poškozeným způsobil škodu přes 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního ...

Přečíst článek >